Over ons

Over ons

Kamphuis Dakkoffers is in 2010 gestart met de verhuur en verkoop van Dakkoffers en dakdragers.
Stap voor stap zijn we gegroeid en zijn we gaandeweg meerdere aanverwante produkten gaan verkopen en verhuren. We onderscheiden ons door, met het assortiment wat we voeren, ook echt diep te gaan en daar ook de kennis van zaken bij te hebben. Zo staan er bij ons 10 merken dakkoffers en 12 merken fietsendragers op voorraad die u ook kunt bekijken, aanraken en vergelijken! En met onze service uiteraard.

RTL4: Life Style Xperience, 2014 huidige locatie Tubbergen.

Daarnaast zijn we in Europa en daarbuiten voortdurend op zoek naar aanverwante produkten die bij ons passen. Zo zullen in 2017 de KamphuisBox®  2.0 en de 56°Nord dakkoffer geintroduceerd worden. Zie ook onze website: www.kamphuisdakkoffers.nl

On-Line gaan we in 2017 ook verder door op de ingeslagen weg.  www.kamphuis-onderweg.nl is al in de Benelux gelanceerd.

Een webshop met Auto, Boot, Motor en Fietsaccessoires.

Nieuw is de website voor vouwbare e-scooters: www.e-scooters-vouwbaar.nl

Business to business is ook een peiler van Kamphuis Dakkoffers. Wij zoeken dealers die bij ons passen met dezelfde passie en visie. Bent u geinteresseerd,  neem dan contact met ons op en we plannen een geheel vrijblijvende afspraak met u!

Ik wens u veel plezier op onze website of in een van onze webshops. Kom een keer langs om ons assortiment fysiek te bekijken. De verse koffie staat klaar!

Met vriendelijke groet,

Gregor Kamphuis
Owner/Founder

"In the end, it's not the years in your life that count. It’s the life in your years".

Abraham Lincoln
 

SBS6: Lekker leuk leven, 2013 vorige locatie Ootmarsum.